Beldeaux - Het merk voor RVS badkamerkranen

BELDEAUX staat voor belle d'eaux ofwel mooie wateren.

Alle kranen van Beldeaux zijn van volledig RVS met een fijne borsteling. Het materiaal RVS geeft de kraan een prachtige, chique look, waardoor de badkamer of keuken een mooie uitstraling krijgt.

Naast de mooie uitstraling heeft RVS ook nog meer bijzonder eigenschappen. RVS is zeer duurzaam en gaat met goed onderhoud makkelijk een mensenleven mee. Daarnaast biedt de kraan bescherming aan het milieu en de mens, omdat RVS loodvrij is.

Beldeaux heeft een prachtige "badkamer familie" ontworpen met RVS inbouw badkamerkranen, de serie "Beldeaux 2000". Met deze inbouwserie kunt u uw badkamer prachtig in 1 stijl inrichten.

De serie biedt veel verschillende RVS inbouw bad- en douche combinaties in zowel thermostaat- als in menguitvoering. Daarnaast zijn alle RVS handdouchehouder tevens voorzien van een wand aansluitbocht, die zorgt voor de watertoevoer van de handdouche.

Hierdoor heeft u maar 1 aansluitpunt nodig, wat ten goede komt aan de uitstraling van de RVS bad- en douche combinaties.

 

Stel uw eigen RVS inbouw bad- en douche combinaties samen;

Binnen de verschillende RVS inbouw bad- en douche combinaties heeft u ook nog een keer keuze uit diverse opties, waardoor u uw eigen set kunt samenstellen:

- mengkraan of thermostaatkraan

- handdouches (rond, staaf of massage)

- regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)

- wanduitlopen (diverse afmetingen)

- douchebuizen (plafond- of muurbuis, diverse afmetingen)

- handdouchehouder incl wandaansluitbocht (vaste - of flexibele houder)

Zit uw variant er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

Wij zijn importeur van dit prachtige merk en leveren aan zowel de consument via Aquatulp (www.aquatulp.com) als aan bedrijven via de groothandel (www.rvs-kranengroothandel.nl).

Alle RVS Badkamer- en Keukenkranen van BELDEAUX zijn op voorraad, mits anders vermeld op de site.

Hieronder treft u de online brochure waarin u alle RVS kranen treft van o.a. Beldeaux. Wenst u de brochures per post te ontvangen, stuur ons dan gerust een e-mail.

ONLINE BROCHURE