Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website: Voor alle duidelijkheid wijst de RVS kranengroothandel erop, ten aanzien van de website www.rvs-kranengroothandel.nl, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van de RVS kranengroothandel. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de RVS kranengroothandel. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet- commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door de RVS kranengroothandel met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De RVS kranengroothandel behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van de RVS kranengroothandel, welke geen eigendom zijn van de RVS kranengroothandel, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de RVS kranengroothandel.