BLT1002B
Consumenten adviesprijs:  475,00 (incl. btw)

Alle producten direct uit voorraad leverbaar
5 jaar garantie op alle producten
Alle kranen in volledig geborsteld RVS316 of RVS304
Snelle levering binnen Nederland & België

Productinformatie

Zwarte inbouw thermostaat kraan in RVS316 van Beldeaux

Deze zwarte inbouw thermostaat kraan in RVS316 komt uit de serie Beldeaux 2000 en kan als onderdeel van een inbouw RVS bad- of douchekraan worden gebruikt.

Tijdens het inbouwen in de wand kunt u zelf de afstand bepalen tussen de thermostaat en bijvoorbeeld de baduitloop of douche.

Het is een zwarte thermostaat kraan van volledig geborsteld RVS316 van het merk Beldeaux. Met de thermostaat is de temperatuur beveiligd en vastgezet op 38°C, wat extra veilig is voor bijvoorbeeld kinderen. Door de veiligheidspal in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De inbouw thermostaat heeft twee water toevoeren (koud en warm) en één wateruitvoer. Doordat er één wateruitvoer is, kunt u er maximaal één douche of wateruitloop mee bedienen.

Wilt u geen losse RVS inbouw thermostaat maar een complete RVS inbouwset. Kijk dan bij de RVS inbouw serie Beldeaux 2000 voor meer inspiratie.

RVS316:

Qua samenstelling heeft RVS316 één van de beste legeringen. Hierdoor is RVS316 zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

Bedrijven die de zwarte inbouw thermostaat kraan in RVS316 willen inkopen:

Bent u een bedrijf, heeft u nog geen inkoopaccount bij ons en wilt u één van de inbouw RVS kranen inkopen bij de groothandel ? Dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de zwarte RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.

Specificaties


ARTIKELNUMMER:BLT1002B

EAN NUMMER: 8719325201406

EIGENSCHAPPEN:

Zwart (PVD techniek)
Inbouw wandkraan
Thermostaat hendel
Garantie: 5 jaar


MATERIAAL:

Zwart geborsteld RVS316
Thermostaat: STSR


INBOUWDEEL:

Inbouwdiepte:
– min. 30mm
– max. 45mm
Exclusief waterleidingen
Aansluiting aanvoer 1/2″


DEBIET:

1,5 bar: 12,4 liter/minuut
2,0 bar: 14,3 liter/minuut
3,0 bar: 17,9 liter/minuut

TEKENING: Zie downloads voor technische tekening

Downloads

Andere suggesties

Andere suggesties…