Plaats een hoge RVS wastafelkraan naast een waskom voor een speels effect

Maak uw meubel af met een leuke waskom met een hoge RVS316 Wastafelkraan voor een speels Effect !

Tanden poetsen en handen wassen wordt een beleving boven een mooie wastafel met speelse waskommen met als finishing touch een hoge RVS kraan.
Er zijn diverse keuzemogelijkheden zoals een hoge RVS316 Wastafelkraan, maar u kunt ook kiezen voor een inbouw kraan in de muur of een opbouwkraan op de wasbak, het is maar net wat u mooi vindt.

De wastafelkraan is aan te passen naar uw wensen. Met de éénhendel wastafel mengkraan, die voorzien is van keramisch binnenwerk, bedient u zowel temperatuur als waterstroom met een makkelijke beweging.
Heeft u liever losse knoppen voor warm en koud water? De tweehendel wastafel RVS mengkraan geeft u de vrijheid om zelf het water te mengen voor uw ideale temperatuur.
Bekijk de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless voor een mooie wastafelkraan.

 

Kies de wastafelkraan die bij u past 

RVS inbouw wastafelkraan BLWM2001 RVS inbouw wastafelkraan
RVS316 Wastafelkraan SW120 RVS316 Wastafelkraan SW120
RVS fonteinkraanHoge RVS316 wastafelkraan SW120
RVS316 wastafelkraanRVS316 wastafelkraan

 


 

Alle ruimte met de wastafelkraan inbouw RVS

De inbouw wastafelkraan wordt ingebouwd in de muur. Zo heeft u alle ruimte voor de wasbak of waskom. Elke RVS wastafelkraan is beschikbaar in diverse afmetingen, met dezelfde luxueuze uitstraling.

 

Denk groot met de hoge wastafelkraan RVS

In tegenstelling tot de lage wastafelkraan, die op de wastafel of wasbak wordt geplaatst, kan de hoge wastafelkraan naast de waskom worden geïnstalleerd. Dit geeft een speelse touch aan uw badkamer!

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!