De RVS Regendouche op maat

Er zijn diverse keuzemogelijkheden bij de mooie RVS regendouches op maat van RVS Beldeaux of Sento Stainless, zodat de juiste douche bij elkaar gezocht kan worden Naast de keuze voor een thermostaatkraan of een mengkraan, zijn er ook nog de volgende keuzes. De RVS Regendouche op maat met de verschillende keuzemogelijkheden.
RVS regendouche samenstellen

RVS Handdouche:

Ook bij handdouches zijn verschillende mogelijkheden, een staafhanddouche, een ronde handdouche en erg populair is de RVS massage handdouche met 5 verschillende standen.

RVS Regendouchekop:

De een wil een ultra thin douchekop, de ander wil graag een hele grote douchekop of een meer vierkante douchekop. Daarnaast is er keuze uit RVS316 of RVS304

RVS douchekoppen keuze Beldeaux en Sento Stainless

 

Steeds populairder, de RVS inbouw douche !

Steeds populairder worden de RVS inbouw douches, waarbij alle leidingen worden weggewerkt in de muur. Dit geeft een prachtige en ruimtelijke uitstraling, omdat nu alleen de muur zichtbaar is. Wel is het belangrijk om vooraf te bepalen hoe diep de douche kan worden ingebouwd in de muur en of uw muur hier wel dik genoeg voor is. De meeste inbouw hendels hebben een inbouwdiepte tussen de 4 en 7 cm.

Bij de RVS inbouw douches zijn de volgende extra keuzemogelijkheden naast de handdouches en de douchekoppen.

Plafond Douche of Muur buis van RVS316

Wilt u de douchekop aan uw plafond bevestigen, of uit de muur laten komen? Dit is beide mogelijk, de installateur dient alleen de leidingen naar de juiste plek in te bouwen.

RVS Douchebuizen diverse afmetingen Beldeaux

RVS handdouchehouder incl. aansluitbocht

Deze handdouchehouders van het merk Beldeaux zijn tevens de waterdoorvoer voor de handdouche. De handdoucheslang wordt aan de houder bevestigd.

RVS handdouchehouder incl aansluitbocht keuze BLD2015 en BLD2016

Of kies voor een RVS Glijstang

 

RVS douche met glijstang Sento Stainless

Alles is eigenlijk mogelijk, maar staat er bij de RVS regendouche op maat toch niet de gewenste optie erbij, dan horen wij het graag.