RVS Badkamerkranen

 

De badkamer is de relax plek in uw huis. Daarom willen we allemaal een badkamer die rust en geborgenheid uitstraalt. Kies voor RVS badkamerkranen om eenheid te creëren. Van regendouche tot RVS mengkraan: hier vindt u de perfecte RVS badkamerkranen voor u.

Prachtige series RVS badkamerkranen

Beldeaux 2000RVS316 inbouw badkamerkranen – Serie Beldeaux 2000
RVS inbouw badkamerkranen – Serie Sento Stainless I
Sento StainlessIIRVS inbouw badkamerkranen – Serie Sento Stainless II
RVS badkamerkraan Sento StainlessIIIOpbouw RVS316 badkamerkranen – Serie Sento Stainless III

 


De wastafelkraan in verschillende modellen

Er zijn diverse wastafelkranen in RVS304 of RVS316. Er zijn prachtige opbouw wastafelkranen die u op de wasbak kunt plaatsen. U kunt ook kiezen om de wastafelkraan naast de wasbak plaatsen, dit geeft weer een speels effect. Wilt u een opgeruimd gevoel, kies er dan voor om de wastafelkranen in te bouwen in muur boven de wastafel.
Ook deze zijn aan te passen naar uw wensen: met de éénhendel mengkraan bedient u waterstroom en temperatuur in één beweging; met de tweehendel mengkraan draait u warm en koud water zelf open. Een ding staat vast: met een kraan van geborsteld RVS bent u verzekerd van kwaliteit en een luxueuze uitstraling.

In ieder badkamer zit een douche

Ook de douche is te verkrijgen in RVS304 of RVS316. U kunt kiezen uit een opbouw douche, een regendouche of een inbouwdouche.
Er zijn opbouw douches die bestaan uit een douchethermostaat met een glijstang of een losse handdouche met houder. De regendouche bestaat uit een heerlijke regendouchekop en een extra handdouche. Hierbij zijn diverse keuzes mogelijk.
Bij de inbouw douches kan er gespeeld worden met alle losse elementen en deze kan uiteindelijk helemaal samengesteld worden naar uw eigen wensen. De leidingen worden keurig weggewerkt in de muur.

Heeft u nog ruimte voor een bad met een mooie badkraan

Welke badkraan heeft uw voorkeur? U kunt ook hier kiezen voor opbouw- of inbouw badkranen. Daarnaast zijn er keuzes in de thermostaat of mengkraan, verschillende handdouches en een glijstang of handdouchehouder. Heeft u veel ruimte dan is het een eyecatcher om een vrijstaande RVS badkraan naast het bad te plaatsen, super stijlvol.

Mengkranen of thermostaatkranen

Met een thermostaat kraan bent u beschermd tegen te heet water omdat deze veiligheidsbegrenzer 38 graden Celcius. Ideaal voor huishoudens met kleine kinderen. Is deze begrenzer niet nodig, dan kunt u kiezen voor een  éénhendel badmengkraan iets voor u.

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!