RVS badkraan – Inbouw, Opbouw of vrijstaand?

RVS Badkraan

RVS badkraan – Inbouw, Opbouw of vrijstaand?

Tijdens het inrichten van de badkamer zijn er zoveel keuzemogelijkheden, dit geldt ook voor de opstelling van het bad en de RVS badkraan – Inbouw, opbouw of vrijstaand – zeg het maar?

Het begint al met het materiaal, kiest u voor een RVS badkraan dan geeft u uw bad met het geborstelde RVS de luxueuze uitstraling die het verdient. RVS is ook nog eens loodvrij en met het juiste onderhoud gaat het erg lang mee en duurzaamheid is in deze tijd erg belangrijk.

Daarnaast kunt u kiezen voor een inbouw badkraan die in de muur boven het bad wordt ingebouwd of voor een opbouw badkraan die aan de muur bevestigd wordt. Voor degene die veel ruimte hebben in de badkamer of het bad in de slaapkamer willen plaatsen is misschien een vrijstaande RVS badkraan wel haalbaar.

Thermostaat badkraan of een badmengkraan?

Ook is het belangrijk om een keuze te maken in een thermostaatkraan of een mengkraan. Met de thermostaat badkraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

Wij hebben verschillende series RVS badkamerkranen van Beldeaux en Sento Stainless, zodat u de badkamer in 1 stijl kunt inrichten. Klik hier voor de verschillende series.

 

Opvallen met een RVS vrijstaande badkraan

Heeft u veel ruimte en nog de mogelijkheid om de leidingen door de vloer te laten leggen, dan kunt u kiezen voor een vrijstaande badkraan. Beldeaux heeft een prachtige vrijstaande badkraan in geborstelde RVS, hier steelt u écht de show mee?

 

Kies de perfecte badkraan voor u

RVS Badkamer Kranen SeriesRVS inbouw badkraan uit de serie Beldeaux2000
RVS thermostaat badkraan Thermostaat badkranen uit de serie Sento Stainless III
Vrijstaande badkraanDe Vrijstaande badkraan van Beldeaux

 


 

Zorgeloos badderen met RVS badkraanen van Beldeaux of Sento Stainless

Kijk bij de verschillende series om een goede keuze te maken in welke badkraan nu precies in uw badkamer past. Het is wel het mooiste om voor 1 serie te gaan, zodat er een mooie éénheid ontstaat. Kijk daarom eens bij de RVS badkamerseries die wij voor u hebben opgesteld of bij de verschillende RVS badkranen.

 

 


 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over welke variant het beste voor u is? Neem dan contact met ons op!