Stel zelf de ideale RVS douche- of badset samen

De RVS kranengroothandel biedt bij alle RVS douche- of badset diverse keuzemogelijkheden, zodat u de gewenste set kunt samenstellen. RVS regendouche Sento Stainless SD113

Als het gaat om smaak, dan zijn er diverse keuzes mogelijk. Liever een grote ronde RVS regendouchekop of toch maar een rechthoekige RVS regendouchekop in de uitvoering “Ultra Thin”, liever een heerlijke RVS massagehanddouche met 5 verschillende standen of  toch maar een stijlvolle RVS staafhanddouche.

Maar er zijn ook keuzes die gemaakt moeten worden in het kader van functionaliteit, zeker bij de RVS inbouwkranen. Komt de RVS douchekop met douchebuis uit de muur of komt deze uit het plafond? Hoe lang dient de RVS uitloop te zijn, zodat de waterstraal mooi in het bad of de wastafel valt?

Daarnaast is de goed om te kiezen voor dezelfde materialen, zodat u rust in uw badkamer creëert. Wilt u één stijl in uw badkamer, dan helpen de RVS badkamer series u bij het inrichten van uw badkamer.

Waar vind u de keuzemogelijkheden?

In de omschrijving bij ieder product staat beschreven welke keuzes er mogelijk zijn. Zodra uw bedrijf een inkoopaccount heeft, kunt u, zodra u ingelogd bent, de keuzemogelijkheden selecteren via de keuzemodule. Hieronder zetten wij de keuzes voor u op een rij:

RVS handdouche:

Er is keuze tussen een ronde RVS handdouche, een RVS staafhanddouche of een RVS massagehanddouche met 5 verschillende massage-/douchestanden.
RVS handdouches Sento Stainless keuze

RVS regendouchekop:

Er is keuze tussen een ronde RVS Douchekop (diverse afmentigen), een vierkante RVS douchekop of een rechthoekige RVS douchekop in Ultra thin uitvoering(extra plat) of met een stijlvolle iets dikkere rand.

RVS douchekoppen keuze Beldeaux en Sento Stainless

RVS inbouw wanduitloop:

De RVS wanduitloop wordt in de wand ingebouwd en geplaatst in combinatie met een RVS inbouwhendel, waarmee het water wordt bediend. Er zijn diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar, zodat u de uitloop kunt kiezen die bij de badset, wastafelkraan of fonteinkraan past. Het is belangrijk uit te meten, waar de waterstraal ongeveer uit moet komen in het bad, wastafel of wasbak.

RVS wanduitlopen voor wastafelkraan badkraan toiletkraan

 

RVS inbouw douchebuis:

Bij de inbouw douchesets wordt de RVS douchebuis ingebouwd in de muur of in het plafond en aangesloten op de waterleiding. Afhankelijk waar de wateraansluiting zit,  kunt u kiezen tussen voor een RVS plafondbuis (diverse afmetingen) of een RVS muurbuis.

zelf samenstellen van uw RVS Bad- & Doucheset

RVS handdouchehouder incl. aansluitbocht (alleen Beldeaux):

De RVS handdouche kan in een RVS wandhouder worden geplaatst of aan een RVS douche glijstang. Bij de RVS handdouchehouders van Beldeaux zijn er 2 opties mogelijk. Beide handdouchehouders zorgen tevens voor de waterdoorvoer, zodat u niet extra een RVS wanddoorvoer meer hoeft te plaatsen.

"<yoastmark

RVS mengkraan of RVS thermostaatkraan:

RVS thermostaat inbouw Beldeux

Het douchen en badderen wordt met de RVS thermostaatkraan extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Voor de thermostaatkraan wordt vaak gekozen als er kinderen in het gezin aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan kunt u prima kiezen voor een RVS mengkraan, waarbij het water met de hendel wordt gemengd.

RVS Badkamer Serie:

Kiest u voor RVS badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in één complete stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creëert u rust in uw badkamer.

RVS inbouw badkraan douche bad Beldeaux

RVS inbouw badset BLBM2610 – Beldeaux

Wij bieden diverse complete series RVS badkamer kranen aan van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless. Deze series zijn speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in één design kan worden ingericht.

Alle badkamerkranen zijn van volledig geborsteld RVS304 of 316 en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

Hieronder treft u de verschillende RVS badkamer series op een rij:

Beldeaux 2000 – RVS Inbouw Badkamer serie (RVS316)
Beldeaux 2000 Zwart – RVS inbouw Badkamer serie (RVS316, zwart PVD)
Sento Stainless I – RVS Inbouw Badkamer serie (RVS304)
Sento Stainless II – RVS Inbouw Badkamer serie (RVS304)
Serie Sento Stainless III – RVS opbouw Badkamer serie (RVS316)

Kies voor een van deze prachtige series + het zelf samenstellen van de RVS Bad- & Doucheset en creeër de set die u wenst.