Sluiten

*
*

AANMELDEN ALS DEALER

Bij de RVS-Kranengroothandel kunnen bedrijven bestellen die geregistreerd zijn en een inkoop account hebben. Bent u een consument en bent u ook geïnteresseerd in de RVS kranen van Beldeaux en/of Sento Stainless, dan verwijzen wij u door naar één van onze verkooppunten.

Bedrijven:

Bedrijven gespecialiseerd in de sanitair- of keukenbranche, architecten, projectontwikkelaars etc. kunnen een inkoopaccount aanvragen bij de RVS kranengroothandel. Het is mogelijk om al vanaf 1 kraan in te kopen.

Om te kunnen bestellen bij de RVS Kranengroothandel is het noodzakelijk om u te registreren als klant. Na het registreren worden uw bedrijfsgegevens door één van onze medewerkers nagekeken en bij volledige goedkeuring wordt het inkoopaccount aan uw bedrijf toegewezen, waarmee u bij ons kunt bestellen.

Consumenten:

Bent u geïnteresseerd in één van onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten, rechtsbovenaan de site. Komt u er niet uit, heeft u advies nodig of wilt u weten bij welk bedrijf u in de showroom terecht kunt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Brochures:
U kunt de brochures online downloaden in pdf of u kunt brochures per e-mail bij ons aanvragen. Wij zullen deze aan u toesturen. Let wel, het meest actuele assortiment treft u op onze webshop.