Accessoires

RVS Accessoires of kraan onderdelen inkopen bij de groothandel ?

In de rubriek “RVS accessoires of kraan onderdelen” treft u de volgende producten:

Losse onderdelen RVS kranen

Het materiaal RVS kan met goed en regelmatig onderhoud een mensenleven mee. Dit geldt helaas niet altijd voor de onderdelen. Deze zijn meestal van andere materialen zijn gemaakt, zoals de aansluitslangen, binnenwerken, thermostaten etc. Dit is de reden waarom deze onderdelen ook los verkocht worden, zodat het onderdeel vervangen kan worden. Hierdoor kan de RVS kraan nog een lange tijd mee kan gaan.

RVS Accessoires

Diverse accessoires die mee gekocht kunnen worden bij de RVS wastafel- of keukenkranen, zoals de RVS Sifons, RVS hoekstopkranen, RVS afvoerpluggen, RVS zeepdispensers etc.

RVS Reiniging

RVS gaat met goed onderhoud makkelijk een mensenleven mee. Wel dient het RVS regelmatig met de juiste reiniging middelen te worden gereinigd. Daarin bieden een RVS reiniger aan van het merk Beldeaux, de specialist in RVS kranen.

RVS Reiniger Beldeaux Schoonmaakset

RVS Reiniger Beldeaux Schoonmaakset

Bedrijven die accessoires willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de accessoires inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de accessoires:

Bent u geïnteresseerd in de RVS accessoires of losse kraan onderdelen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.