RVS Afvoerpluggen

Toont alle 5 resultaten

RVS afvoerstoppen inkopen bij de groothandel.

De RVS afvoerstoppen van Sento Stainless en Beldeaux zijn van prachtig geborsteld RVS en voorzien van een “POP-UP” sluitsysteem of het systeem “allways open”.

Bij het bepalen van de juiste RVS afvoerplug, dient u te weten of uw wasbak of wastafel een overflow systeem heeft. Het overflow systeem zorgt ervoor dat de wasbak niet overstroomt, indien de afvoerplug wordt afgesloten.

Afvoerpluggen voor een wastafel zonder overflow systeem:

Een wastafel zonder overflow systeem is het beste af met de RVS afvoerpluggen met het systeem “Allways Open”. De naam zegt het al, de afvoerplug staat altijd open en hierdoor voorkomt u dat de wasbak overstroomt. Daarnaast hebben de afvoerpluggen geen extra opening nodig voor het afvoerwater uit de overflow van uw wasbak.

Universele RVS Afvoerstop

Afvoerstoppen voor wastafel met overflow systeem:

Een wastafel met een overflow systeem heeft RVS afvoerplug nodig die een extra opening hebben voor het overflow systeem. Het water uit het overflow systeem van de wasbak stroomt dan via de RVS afvoerplug naar de afvoer toe.
Met een overflow systeem in uw wasbak kunt u gerust kiezen voor de RVS afvoerpluggen met een Pop-up clicksysteem. Met het clicksysteem kunt u de afvoerstop sluiten en weer openen.

RVS afvoerstop met overflow en POP-UP sluitsyteem

Universele RVS afvoerstoppen

Deze universele RVS afvoerstoppen passen op zowel de wasbakken en wastafels met een overflow- als zonder een overflow systeem.

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het éénstijlvol geheel blijft.

Bedrijven die RVS afvoerstoppen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS afvoerstoppen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.