RVS Hoekstopkranen

Toont alle 2 resultaten

RVS Hoekstopkranen inkopen bij de groothandel.

De RVS hoekstopkranen gebruikt u voor de aansluiting/afsluiting van de waterleiding van de wastafelkraan of fonteinkraan.
De hoekstopkraan is van volledig RVS en van de mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

Het voordeel van het gebruik van RVS hoekstopkranen is, dat indien u het water van de kraan moet afsluiten, u niet het gehele waterleidingsysteem hoeft af te sluiten, maar alleen de hoekstopkraan hoeft dicht te draaien.

Dubbele RVS hoekstopkraan

RVS hoekstopkranen Beldeaux

Een dubbele hoekstopkraan (set) heeft u nodig bij bijvoorbeeld een RVS wastafelkraan, waarbij dubbele watertoevoer (koud en warm water) is.
Is de hoekstopkraan in zicht, kies dan voor een RVS hoekstopkraan:

Enkele RVS hoekstopkraan:

RVS hoekstopkraan toilet

Een enkele RVS hoekstopkraan heeft u bijvoorbeeld nodig bij een fonteinkraan, waar een enkele watertoevoer (koud water) is. Soms wordt dit kraantje ook wel ergens ingebouwd, zodat het water kan worden afgesloten.

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Bedrijven die RVS accessoires bij de groothandel willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u de RVS accessoires inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.