RVS Reiniger

Enig resultaat

RVS Reinigen – RVS reiniger inkopen via de groothandel ?

RVS kranen zijn duurzaam en gaan gemakkelijk een mensenleven mee, mits deze goed en regelmatig onderhouden worden. Ons advies, gebruik de RVS reiniger van Beldeaux !

RVS Reiniger Beldeaux Schoonmaakset

RVS onderhouden en reinigen:

Met het onderhoud van de RVS producten zorgt u ervoor dat het vuil op het RVS wordt verwijderd en de beschermlaag van het RVS in tact blijft.

Voor het dagelijks schoonmaken van de RVS producten is een microvezel doekje met heet water voldoende of een goede RVS reiniger. Het is belangrijk om altijd goed na te spoelen met water en daarna met een droge doek na te drogen. U zult zien dat het RVS er weer prachtig uitziet.

Duurzaam RVS kranen

Vlekken verwijderen op RVS:

Wilt u grondig het RVS reinigen, omdat er vuil of aanslag op uw kraan zit? Kies dan voor een speciaal daarvoor bedoelde RVS vlekkenverwijderaar.

Gebruik nooit agressieve (schoonmaak)middelen zoals bijvoorbeeld chloor, cementsluierverwijderaar etc. Deze tasten de beschermlaag van het RVS aan, waardoor uiteindelijk roestvorming kan ontstaan. Mochten deze schoonmaakmiddelen toch met het RVS in contact komen, zorgt u er dan voor dat u het goed afspoelt, zodat deze schoonmaakmiddelen niet op het RVS achterblijven en de beschermlaag kan aantasten.

Roest verwijderen op RVS

Wordt RVS toch aangetast doordat het in aanraking is geweest met bijvoorbeeld agressieve schoonmaakmiddelen en ontstaat er corrosie, kom dan meteen in actie. Op het moment dat u er op tijd bij bent en de juiste vlekken-/roestverwijderaar gebruikt, dan kan de roest worden weggepoetst. Nadat het roest is weggepoetst, reinig het RVS dan altijd met een RVS reiniger, zodat de beschermlaag weer wordt hersteld.

Spoel altijd goed na met water !

De volgende RVS reinigers zijn verkrijgbaar:

RVS reingingsproduct – Belcare:
Dit is een dagelijks onderhoudsporoduct voor RVS. Hiermee kunnen de oxiden grondig worden verwijderd en er wordt een beschermend laagje op nanoschaal aangebracht.

Schoonmaak RVS reiniging set Beldeaux Belcare BLRO1002

RVS vuil- en roestverwijderaar – Belbrush:
Dit verwijderd hardnekkige vlekken en is vaak in combinatie met de roest verwijderaar.
Indien RVS toch wordt aangetast door chlorides en er vuilafzetting op het RVS ontstaat, dan kunnen kleine roestplekjes verwijderd worden met een RVS roestverwijderaar. Verzorg het product daarna met een RVS reingingsproduct zoals het Belcare, zodat de beschermende laag weer wordt hersteld.

Schoonmaken reiniging set Beldeaux BelBrush BLRO1002

– Spoel het RVS altijd goed na met water.

Bedrijven die de producten voor RVS reinigen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u de producten voor RVS reinigen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS reiniger:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS reiniger, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.