RVS Sifons

Toont alle 3 resultaten

RVS sifons inkopen bij de groothandel ?

De RVS Sifons zijn van volledig geborsteld RVS en van de mooie merken Sento Stainless en Beldeaux. De RVS Sifon wordt onder het wasbak of fontein geplaatst voor de opvang van het afvoerwater.

RVS sifons met vloer afvoerbuis:

RVS sifon met ronde vloer afvoerbuis Sento Stainless

Gaat het afvoerwater weg via de vloer, dan kiest u voor deze RVS sifon. De sifon met vloer afvoerbuis heeft een max. hoogte vanaf de vloer van 64 cm.
RVS sifons met muur afvoerbuis:

Gaat het afvoerwater weg via de muur, dan kiest u voor deze RVS sifon. De sifon heeft een muur afvoerbuis en een max. lengte vanaf de muur van 32,6cm.

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Bedrijven die RVS sifons willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u de RVS sifon inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.