RVS Badkamer Series

Complete RVS Badkamer Kranen series

Wij bieden diverse complete series RVS badkamer kranen van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless in volledig geborsteld RVS304 of RVS316 of RVS316 zwart. Deze series zijn speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in 1 design kan worden ingericht.

Kiest u voor RVS badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in dezelfde stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creëert u rust in uw badkamer.

Alle badkamerkranen zijn van volledig geborsteld RVS en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

Beldeaux 2000 – Serie RVS inbouw badkamer kranen

Het merk Beldeaux staat voor Belle d’Eaux ofwel mooie wateren. Beldeaux 2000 biedt een prachtige serie met RVS316 inbouw badkamer kranen, die zowel verkrijgbaar is in thermostaat- als menguitvoering.

Er zijn heel veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.
Zit uw variant er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

I.p.v. een aparte handdouchehouder en een aparte aansluitbocht, is bij de serie van Beldeaux de handdouchehouder inclusief de aansluitbocht, wat rust geeft in het complete plaatje.

Zwarte Inbouw kranen RVS316 Beldeaux

Zwarte Inbouw kranen RVS316 Beldeaux

De serie is in RVS316 of in RVS316 zwart verkrijgbaar.

Sento Stainless I & II – Serie RVS inbouw badkamer kranen:

De RVS304 inbouw serie van Sento Stainless I & II is verkrijgbaar als mengkraan en bestaat uit twee verschillende series.
RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless I (rond design)
RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless II (gehoekt design)

Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

Sento Stainless III – Serie RVS Thermostaat badkamerkranen:

De Serie Sento Stainless III is een prachtige, moderne serie in RVS316 die bestaat uit thermostaat badkamerkranen. De thermostaat badkamerkranen zorgen ervoor dat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C.
Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

Stel uw eigen RVS badkamer set samen;

Alle series bieden diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS badkamer set kunt samenstellen. U heeft de volgende keuzes:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– wanduitlopen (diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuis)
– handdouchehouder (glijstang of wandhouder)

RVS Regendouche op maat

Bedrijven die de RVS badkamer series willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u een van de series inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS Badkamer series:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.