Serie Sento Stainless III

Toont alle 15 resultaten

Sento Stainless II – Serie RVS316 Badkamer Kranen

De Sento Stainless III is een prachtige moderne serie met RVS316 thermostaat badkamer kranen. De kranen zijn van volledig geborsteld RVS316 en van het mooie merk Sento Stainless.

Deze serie is speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in één design kan worden ingericht. Kiest u voor RVS badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in dezelfde stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creëert u rust in uw badkamer.

Alle badkamerkranen zijn thermostaat kranen en van volledig geborsteld RVS316 en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

Thermostaat kranen

De thermostaat badkamerkranen zorgen ervoor dat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C.
Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

RVS regendouche Sento Stainless SD113

RVS Regendouche

Stel uw eigen RVS badkamer set samen;
De serie biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS badkamer set kunt samenstellen. U heeft de volgende keuzes:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– handdouchehouder (glijstang of wandhouder)

Bedrijven die de RVS badkamerkranen series willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkamerkranen series inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS Badkamerkranen series:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.