SERIES RVS Inbouw Kranen

Complete serie RVS inbouw badkamer kranen

Wij bieden diverse complete series RVS inbouw badkamer kranen van de mooie merken Beldeaux of Sento Stainless in RVS304 of RVS316. Deze series zijn speciaal ontworpen, zodat de volledige badkamer in één design kan worden ingericht.

Kiest u voor RVS inbouw badkamer kranen, dan adviseren wij u om de gehele badkamer in dezelfde stijl in te richten. Door met dezelfde materialen en dezelfde stijlen te werken, creërt u rust in uw badkamer.

Alle RVS inbouw badkamer kranen zijn van volledig geborsteld RVS en bieden diverse keuzemogelijkheden, zodat u zelf de set kunt samenstellen, die u wenst.

RVS Inbouw Fonteinkraan Beldeaux

Beldeaux 2000 – Serie RVS inbouw badkamer kranen

Het merk Beldeaux staat voor Belle d’Eaux ofwel mooie wateren. Beldeaux 2000 biedt een prachtige serie met RVS316 inbouw badkamer kranen, die zowel verkrijgbaar is in thermostaat– als menguitvoering.

Er zijn heel veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.
Zit uw variant er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

I.p.v. een aparte handdouchehouder en een aparte aansluitbocht, is bij de serie van Beldeaux de handdouchehouder inclusief de aansluitbocht, wat rust geeft in het complete plaatje.

RVS inbouw badkraan Beldeaux

Sento Stainless I & II – Serie RVS inbouw badkamer kranen:

De RVS304 inbouw serie van Sento Stainless I & II is verkrijgbaar als mengkraan en bestaat uit twee verschillende series.
RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless I (rond design)
RVS inbouw badkamer serie Sento Stainless II (gehoekte design)

Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk en bij iedere RVS bad- of doucheset heeft u diverse keuzemogelijkheden.

RVS inbouw douche Sento Stainless SD1146

Stel uw eigen RVS badkamer set samen;RVS inbouw badset keuze

Alle series bieden diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS badkamer set kunt samenstellen. U heeft de volgende keuzes:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– wanduitlopen (diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuis)
– handdouchehouder (glijstang of wandhouder)

Bedrijven die de RVS inbouw badkamer kranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS inbouw badkamer series inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS inbouw Badkamer series:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS inbouw kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.