Serie Beldeaux 2000 - Zwart RVS316

Toont alle 9 resultaten

Beldeaux 2000 zwart – de Zwarte inbouwkranen in RVS316

De Beldeaux 2000 zwart is een prachtige serie met zwarte RVS inbouwkranen in RVS316 verkrijgbaar in meng- en thermostaatuitvoering. De kranen van Beldeaux zijn van volledig geborsteld RVS316 en de rozetten zijn allemaal even groot.
Daarnaast werkt de serie met een gecombineerde waterdoorvoer en handdouchehouder, wat een mooie rustige uitstraling tot gevolg heeft.

De naam van deze serie zegt genoeg: Beldeaux staat voor Belle d’Eaux ofwel mooie wateren.

De zwarte kleur is aangebracht middels de techniek PVD !

Tijdens dit proces wordt er gebruik gemaakt van condensatie van atomen of moleculen uit een gas of damp. Een vloeibaar metaal wordt verdampt terwijl het zich in een vacuüm bevindt. Vervolgens komt deze damp op een product, waardoor er een prachtige flinterdun laagje ontstaat van ongeveer één tot drie micrometer.

De moderne techniek PVD wordt veel gebruikt bij het kleuren van metalen zoals kranen, bestek, deurbeslag, horloges etc. PVD staat voor Physical Vapor Deposition.

Bedrijven die de zwarte RVS inbouw badkamer kranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS inbouw badkamer series inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS inbouw Badkamer series:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS inbouw kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.