RVS Badkranen

RVS Badkamer Badkranen inkopen bij de groothandel.

Alle RVS badkamer badkranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless zijn van volledig geborsteld RVS304 of RVS316 en verkrijgbaar in thermostaat- of mengkraan.

RVS badkranen Badkamer Sento Stainless Beldeaux

Hieronder de verschillende modellen van de RVS Badkraan:

RVS thermostaat badkraan:

Met de RVS thermostaat badkraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS badmengkraan:

Badkamer inbouw RVS badkranen Beldeaux

De RVS badmengkraan is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbegrenzing nodig, dan is de de RVS badmengkraan een prima keuze.

Vrijstaande RVS badkraan:

De vrijstaande RVS badkraan wordt ingebouwd in de vloer en staat vrij naast het bad. De vrijstaande RVS badkraan is een echte eyecatcher voor iedere badkamer.

vrijstaand bad met RVS badkraan vrijstaand Beldeaux

De RVS316 badkraan:

RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS316.

Keuzemogelijkheden bij de RVS Badsets:RVS Badkranen Badkamer inbouw Beldeaux

Bij de badsets heeft u keuze uit diverse RVS handdouches, zodat u zelf uw set kunt samenstellen;
– massage handdouche
– staafhanddouche
– ronde handdouche

Zoekt u kranen voor een complete badkamer in één stijl, kijk dan bij de RVS badkamer Series.

Bedrijven die RVS badkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS badkranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.