RVS Badkranen

Toont alle 17 resultaten

RVS Badkraan inkopen bij de groothandel

De RVS badkraan zijn van de merken Beldeaux en Sento Stainless en van volledig geborsteld RVS304 of RVS316. Verder is de RVS badkraan verkrijgbaar als thermostaat of mengkraan en zijn diverse keuzemogelijkheden bij de badsets.

RVS Badkraan Sento Stainless Beldeaux

RVS thermostaat kranen bad:

Met de RVS thermostaat kranen bad wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd Thermostaat bad kraan SB101 Sento Stainlessen wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS thermostaat badkranen in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De thermostaat kraan wordt vaak gebruikt in huishoudens met kinderen, waarbij het belangrijk is dat de temperatuur beveiligd is.

RVS mengkranen bad:

De RVS mengkranen zijn éénhendel mengkranen met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuur beveiling nodig, dan kunt u prima voor de RVS mengkranen voor het bad kiezen.

RVS inbouw badkraan:

De RVS inbouw badkraan wordt ingebouwd in de wand van de badkamer en het leidingwerk wordt volledig in de muur van de badkamer weggewerkt.  Het enige wat u nog ziet zijn de onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS wanduitloop, de RVS handdouche etc.
Daarnaast heeft u diverse keuzes, waardoor u precies de RVS inbouw badkamerset samen kunt stellen, die u wenst.

RVS badkraan inbouw Beldeaux

RVS badsets – diverse keuze mogelijkheden:

Bij de RVS badsets zijn diverse keuzemogelijkheden, afhankelijk van de badset:
– Thermostaat kraan of mengkraan
– Diverse handdouches
– Bij de inbouw badkranen, keuze uit diverse uitlopen (verschillende afmetingen)

Inbouw RVS badkraan keuze

Bedrijven die RVS badkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.