RVS Thermostaat Badkranen

Toont alle 7 resultaten

RVS bad thermostaat kraan inkopen bij de groothandel?

De RVS bad thermostaat kraan geeft bescherming door de temperatuurbeveiliging. Daarom wordt de thermostaat veel gebruikt in huishoudens met kinderen of op plekken waar temperatuurbeveiliging noodzakelijk is.

De RVS thermostaat kranen zijn van volledig geborsteld RVS304 of RVS316 en van de mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

RVS Bad thermostaat kraan Beldeaux Sento Stainless

RVS thermostaat kraan:

Met de RVS thermostaat kraan wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de Thermostaat bad kraan SB101 Sento Stainlessveiligheidspal van de RVS thermostaat badkraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De RVS bad thermostaat kranen wordt veel gebruikt bij huishoudens met kinderen, waarbij het van belang is, dat de temperatuur is beveiligd.
Is dit niet van belang, dan kunt u gerust kiezen voor een bad mengkraan.

Inbouw RVS thermostaat badkraan:

Bij de inbouw RVS thermostaat badkraan worden de waterleidingen volledig in de wand weggewerkt. Het enige wat u ziet zijn de bedieningshendels, de handdouches en de wateruitloop etc. Dit geeft het geheel een mooie rustige uitstraling.

RVS bad thermostaat badkraan Beldeaux inbouw

Stel uw eigen RVS thermostaat badset samen:

Zowel het merk Beldeaux als het merk Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS thermostaat badset kunt samenstellen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– handdouchehouders (wandhouder of glijstang)
– wanduitlopen ( bij de inbouw bad set, diverse afmetingen)

Complete thermostaat badkamer series:

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series van Beldeaux of Sento Stainless. Met complete thermostaat badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in 1 stijl inrichten.

Complete badkamer in RVS kranen

Bedrijven die RVS bad thermostaat kraan willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u de RVS bad thermostaat kraan inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.