RVS Vrijstaande Badkranen

Enig resultaat

Vrijstaande RVS badkraan inkopen bij de groothandel.

Prachtige vrijstaande RVS badkraan van het merk Beldeaux. Beldeaux staat voor Belle d’Eaux ofwel mooie wateren, en dat krijgt u met de mooie RVS vrijstaande badkranen van Beldeaux.

Vrijstaande RVS Badkraan Beldeaux BLB2010

De vrijstaande badkraan wordt in de vloer aangesloten, zodat deze op iedere plek geplaats kan worden, waar de waterleidingen de grond uit komen. Het is prachtig om deze vrijstaande kraan naast een bad of badkuip in de badkamer of slaapkamer te plaatsen.

Vrijstaande RVS badkraan Beldeaux hendel

De badkraan is van volledig geborsteld RVS304 of RVS316. Verder is de vrijstaande badkraan voorzien van een multifunctionele bedieningshendel. Met 1 hendel kunt u de watertoevoer regelen, de temperatuur en of u de badkraan of de handdouche aan wilt zetten.

Voor complete series kunt u terecht bij de RVS badkamer series.

Bedrijven die vrijstaande RVS badkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkamer series inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

vrijstaand bad met RVS badkraan vrijstaand Beldeaux

Consumenten geïnteresseerd in de vrijstaande RVS badkraan:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.