Zwarte thermostaat douche inbouw RVS316 Beldeaux BLDT2700B
BLDT2700B
Consumenten adviesprijs:  1.050,00 (incl. btw)

Alle producten direct uit voorraad leverbaar
5 jaar garantie op alle producten
Alle kranen in volledig geborsteld RVS316 of RVS304
Snelle levering binnen Nederland & België

Samenstellen & Bestellen

Productinformatie

Zwarte inbouw thermostaat regendouche in RVS316 – Beldeaux

Maak de badkamer prachtig af met deze zwarte inbouw thermostaat regendouche in RVS316 van Beldeaux. Deze set komt uit de RVS inbouwserie Beldeaux 2000 – Zwart

De douchekraan is een thermostaatkraan van volledig geborsteld RVS316, dit is qua samenstelling één van de betere legeringen in RVS.

Met een thermostaat badkraan wordt het douchen extra veilig, doordat de temperatuur wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

De mooie zwarte kleur is aangebracht middels de techniek PVD en de geborstelde eigenschap van het RVS is nog steeds zichtbaar, dit geeft een mooie chique uitstraling.
Door de RVS kranen te voorzien van een dunne PVD-coating kunnen kranen in verschillende kleuren worden geproduceerd. Deze kleuren vervagen niet en de laag is ijzersterk!

De zwarte regendouche set bestaat uit een Thermostaatkraan en een douchebuis met regendouchekop. Bij het inbouwen in de wand kunt u zelf de afstand bepalen tussen de verschillende onderdelen.
Met de hendel kunt u het water openen en sluiten en tevens de temperatuur regelen.

Wilt u uw gehele badkamer inrichten met zwarte RVS inbouwkranen, kijkt u dan eens bij de RVS inbouwserie Beldeaux 2000 – Zwart.

Hoe wordt RVS in de zwarte kleur omgezet?

De moderne techniek PVD wordt veel gebruikt bij het kleuren van metalen zoals kranen, bestek, deurbeslag, horloges etc. PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Tijdens het proces wordt er gebruik gemaakt van condensatie van atomen of moleculen uit een gas of damp. Een vloeibaar metaal wordt verdampt terwijl het zich in een vacuüm bevindt. Vervolgens komt deze damp op een product, waardoor er een prachtige flinterdun laagje ontstaat van ongeveer één tot drie micrometer. Vervolgens neemt de PVD coating de eigenschappen aan van het materiaal waar het op gedampt is. Een PVD-laag is ijzersterk.

RVS316:

Qua samenstelling heeft RVS316 één van de beste legeringen. Hierdoor is het zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

Bedrijven die de zwarte inbouw thermostaat regendouche in RVS316 willen inkopen:

Bent u een bedrijf, heeft u nog geen inkoopaccount bij ons en wilt u één van de RVS kranen inkopen bij de groothandel ? Dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de zwarte RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.

Specificaties


ARTIKELNUMMER:BLDT2700B

EAN NUMMER: 8719189407396

EIGENSCHAPPEN:

Zwart
Inbouw Regendouche
Thermostaatkraan
Wand-/Plafondbuis
Regendouchekop
Garantie: 5 jaar


MATERIAAL:

Zwart geborsteld RVS316
Zwarte kleur: middels PVD techniek aangebracht
Thermostaat binnenwerk: merk STSR


AFMETINGEN:

Hoogte douche zelf te bepalen
Douche muurbuis: 40cm


INBOUWDEEL:

Inbouwdiepte hendel:
– min. 30mm
– max. 45mm
Exclusief waterleidingen
Exclusief wandplaten t.b.v. muur-/plafondbuizen
Aansluiting aanvoer 1/2″


DEBIET:

Waterdoorvoer in liters/minuut, zie “Downloads”

TEKENING: Zie downloads voor technische tekening

Downloads

Andere suggesties

Andere suggesties…