RVS Douches

RVS Douches inkopen bij de groothandel ?

Geef de badkamer een heerlijke uitstraling met de RVS douches van Beldeaux of Sento Stainless. De douches zijn van volledig geborsteld RVS304 of RVS316 en verkrijgbaar in meng- of thermostaat douche (temperatuurbeveiliging).
Daarnaast heeft u diverse keuzemogelijkheden, waardoor u uw eigen RVS doucheset kunt samenstellen, zoals u dit wenst.

Douches in RVS316:

RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

RVS thermostaat douche:

Met de RVS thermostaat douche wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS douchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

RVS mengkraan douche:

De RVS mengkraan douche is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiliging nodig, dan kunt u prima voor de RVS douche mengkraan kiezen.

RVS regendouche:

Met een RVS regendouche heeft u een heerlijke grote regendouchestraal en krijgt u het gevoel alsof u in de regen staat te douchen. U kunt zelf kiezen welke regendouchekop u wenst. Daarnaast heeft de RVS regendouche ook nog een extra handdouche.

Inbouw RVS douches:

De Inbouw RVS douches hebben als voordeel dat alle waterleidingen in de wand ingebouwd worden. Hierdoor ziet u alleen nog de RVS onderdelen zoals de RVS douchebuis met regendouchekop, de RVS bedieningshendel en de RVS handdouche. Er zijn diverse combinaties mogelijk.

Stel uw eigen RVS Doucheset samen.

Bij de RVS douchesets heeft u keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS doucheset kunt samenstellen:
– Mengkraan of thermostaat douche
– Handdouchehouder: glijstang of wandhouder
– Handdouches: rond, staaf of massage
– Douchekoppen: rond of rechthoekig in diverse afmetingen
– Douchebuizen: RVS muur- of RVS plafond buizen (alleen bij inbouw douches, diverse afmetingen)

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series. Met deze badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in één stijl inrichten.

Bedrijven die RVS douches willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS douchekranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.