RVS Douchekoppen

Toont alle 9 resultaten

RVS douchekoppen inkopen bij de groothandel ?

De prachtige RVS douchekoppen zijn van de merken Sento Stainless en Beldeaux. U kunt kiezen voor een losse RVS douchekop of voor een RVS douchekop i.c.m. een RVS douchebuis.

De RVS douchekop is van volledig, geborsteld RVS en voorzien van antikalk nossels. De antikalk nossels zorgen ervoor dat u de spuitgaten, waardoor het water komt, vrij van kalk kunt houden.

RVS regendouche thermostaat van Sento Stainless

RVS regendouche thermostaat van Sento Stainless

RVS Regendouchekoppen:

Met de RVS regendouchekop krijgt u een heerlijk gevoel, alsof u in de regen staat te douchen. De regendouchekoppen zijn in verschillende modellen en afmetingen te verkrijgen, waardoor iedere douchekop weer een andere beleving geeft.
– Ronde RVS douchekoppen: ø20cm, ø25cm, ø30cm
– Rechthoekige RVS douchekoppen: 20cm/30cm

RVS douchebuizen met douchekop:

U kunt een losse RVS douchekop bestellen, maar ook i.c.m. een RVS douchebuis voor een inbouwdouche. Bij de RVS douchebuizen met douchekop heeft u keuze uit een RVS muurbuizen of een RVS plafondbuizen.

RVS muurbuizen:

Bij RVS muurbuizen moet de waterleidingen in de muur worden weggewerkt. De RVS muurbuizen worden op de waterleiding aangesloten en zorgt voor de waterdoorvoer naar de douchekop.

RVS plafondbuizen:

Bij de RVS plafondbuizen moet de waterleiding in het plafond worden weggewerkt. De RVS plafondbuizen worden op de waterleiding in het plafond aangesloten en zorgt voor de waterdoorvoer naar de douchekop. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, dus kijkt u goed naar de hoogte van uw plafond, zodat u goed met uw douchekop qua hoogte uitkomt.

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series. Met deze badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in één stijl inrichten.

Bedrijven die RVS douchekoppen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u éénvan de RVS douchekoppen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS douchekop:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS douchekoppen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.