RVS Handdouches

Toont alle 12 resultaten

RVS handdouches inkopen bij de groothandel ?

De RVS handdouches zijn van de stijlvolle merken Beldeaux en Sento Stainless. De handdouches zijn van volledig geborsteld RVS304 of RVS316 en voorzien van anti-kalk nossels in de spuitgaten (m.u.v. de massagehanddouche).

De anti-kalk nossels zijn flexibel, waardoor u altijd het kalk uit de spuitgaten kunt verwijderen.

Inox Staaf Handdouche Sento Stainless SD105

RVS staafhanddouche:

Dit is een lange dunne handdouche in de vorm van een staaf, waardoor de spuitrichting heel smal en strak is. De RVS staafhanddouche wordt veel gebruikt bij een RVS badset.

RVS ronde handdouche:

Deze handdouche heeft een ronde kop, waardoor de douchestraal mooi rond is. De RVS ronde handdouche wordt veel gebruikt in RVS douchesets en bij RVS glijstang combinaties.

RVS massage handdouche:

RVS massage handdouche 5 standen Sento Stainless

RVS massage handdouche 5 standen Sento Stainless

De handdouche is vergelijkbaar met de RVS ronde handdouche met dat verschil dat hier een kunststof massagekop is ingebouwd. De RVS massage handdouche heeft maar liefst 5 verschillende massage standen.

RVS glijstang met handdouche:

Deze doucheset bestaat uit RVS glijstang, een RVS doucheslang en een RVS handdouche. Met de RVS glijstang kunt u de douche in hoogte verstellen.

Wilt u de complete badkamer met RVS kranen inrichten, kijkt u dan bij de prachtige RVS badkamer series.

Bedrijven die RVS handdouches willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS handdouches inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.