RVS Regendouches

Toont alle 17 resultaten

RVS Regendouches inkopen bij de groothandel ?

Het is alsof u in de regen staat te douchen met deze prachtige RVS regendouches van Beldeaux en Sento Stainless. U kunt zelf kiezen welke regendouchekop u wenst. Daarnaast heeft de RVS regendouche ook nog een extra handdouche.
De regendouches zijn van volledig, geborsteld RVS304 of RVS316.

RVS regendouche Sento Stainless

Stel uw eigen RVS Regendoucheset samen.

Bij de RVS regendoucheset heeft u keuzemogelijkheden:
– Mengkraan of thermostaat douche
– Handdouchehouder: glijstang of wandhouder
– Handdouches: rond, staaf of massage
– Douchekoppen: rond of rechthoekig in diverse afmetingen
– Douchebuizen: RVS muur- of RVS plafond buizen (alleen bij inbouw douches, diverse afmetingen)

RVS Regendouche complete badkamer RVS

Regendouches in RVS316:

RVS316 heeft qua samenstelling één van de beste legeringen en is hierdoor zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 regendouches wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

RVS mengkraan regendouche:

De RVS mengkraan regendouche is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiliging nodig, dan kunt u prima voor de RVS douche mengkraan kiezen.

RVS thermostaat regendouche:RVS thermostaat regendouche

Met de RVS thermostaat regendouche wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de RVS douchekraan in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

Inbouw RVS regendouches:

De Inbouw RVS regendouches hebben als voordeel dat alle waterleidingen in de wand ingebouwd worden. Hierdoor ziet u alleen nog de RVS onderdelen zoals de RVS douchebuis met regendouchekop, de RVS bedieningshendel en de RVS handdouche. Er zijn diverse combinaties mogelijk.

inbouw RVS regendouche

Wilt u uw volledige badkamer in RVS inrichten, kijk dan bij de diverse RVS badkamer series. Met deze badkamer series kunt u uw badkamer helemaal in één stijl inrichten.

Bedrijven die RVS regendouches willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS regendouches inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.

RVS regendouche Sento Stainless SD113