RVS Afvoerpluggen

Toont alle 5 resultaten

RVS afvoerpluggen inkopen via de groothandel.

De RVS afvoerpluggen van Sento Stainless en Beldeaux zijn van prachtig geborsteld RVS en voorzien van een “POP-UP” sluitsysteem of het systeem “allways open”. De afvoerstoppen matchen prachtig met de RVS fonteinkranen en maken het geheel mooi af.

RVS afvoerpluggen

Bij het bepalen van de juiste RVS afvoerplug, dient u te weten of uw wasbak of wastafel een overflow systeem heeft. Het overflow systeem zorgt ervoor dat de wastafel niet overstroomt, indien de afvoerplug wordt afgesloten.RVS afvoerpluggen met overflow

Afvoerstoppen voor wastafel met overflow systeem:

Een wastafel met een overflow systeem heeft RVS afvoerstop nodig die een extra opening hebben voor het overflow systeem. Het water uit het overflow systeem van de wasbak stroomt dan via de RVS afvoerstop naar de afvoer toe.
Met een overflow systeem in het fonteintje kunt u gerust kiezen voor de RVS afvoerpluggen met een Pop-up clicksysteem. Met het clicksysteem kunt u de afvoerstop sluiten en weer openen.

Afvoerpluggen voor een wastafel zonder overflow systeem:RVS afvoerpluggen zonder overflow

Een wastafel zonder overflow systeem is het beste af met de RVS afvoerpluggen met het systeem “Allways Open”. De naam zegt het al, de afvoerplug staat altijd open en hierdoor voorkomt u dat de wasbak overstroomt. Daarnaast hebben de afvoerpluggen geen extra opening nodig voor het afvoerwater uit de overflow van uw wasbak.

Universele RVS afvoerpluggen

Deze universele RVS afvoerpluggen passen op zowel de wasbakken en wastafels met een overflow- als zonder een overflow systeem.

Advies: Zorg voor één geheel en gebruik naast RVS kranen ook een RVS afvoerplug, een RVS sifon (mits in het zicht) en een RVS hoekstopkraan (mits in zicht). Door dezelfde materialen te gebruiken, creëert u rust en maakt u de toilet stijlvol af.

RVS Inbouw Fonteinkraan Beldeaux

RVS Inbouw
Fonteinkraan

Bedrijven die RVS afvoerpluggen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS accessoires inkopen via de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen of RVS accessoires, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.