RVS Fonteinkranen

Toont alle 4 resultaten

RVS Fonteinkranen inkopen bij de groothandel.

Geef de toilet een mooie uitstraling met de RVS fonteinkranen van de prachtige merken Sento Stainless en Beldeaux.
De kranen zijn koudwaterkranen en van volledig, geborsteld RVS316 of RVS304.

RVS fonteinkranen - RVS316 of RVS304

Er zijn verschillende RVS fonteinkranen:

RVS inbouw koudwaterkranen:Inbouw RVS fonteinkranen Beldeaux

De RVS inbouw koudwaterkranen staan prachtig boven een waskom of wasbak in de toilet en wordt ingebouwd in de wand. Er is keuze uit diverse afmetingen van de RVS uitloop, zodat deze mooi boven de waskom of wasbak uitkomt.

Kleine RVS koudwaterkranen (opbouw):

De kleine RVS koudwaterkranen (opbouw) is een laag model dat op een wasbak of wastafeltje geplaatst kan worden.RVS fonteinkranen Sento Stainless

Hoge RVS koudwaterkranen (opbouw):

De hoge RVS koudwaterkraan wordt stijlvol naast de waskom of wasbak geplaatst, waardoor het geheel een speelse uitstraling krijgt.

Advies: Zorg voor één geheel en gebruik naast RVS kranen ook een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en een RVS hoekstopkraan (mits in zicht). Door dezelfde materialen te gebruiken, creëert u rust en maakt u de toilet stijlvol af.

Hoge RVS fonteinkranen Sento Stainless RVS316

Bedrijven die RVS fonteinkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkamer series inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS fonteinkranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.