RVS Hoekstopkraan

Toont alle 2 resultaten

RVS Hoekstopkraan voor het fonteintje inkopen bij de groothandel.

De RVS hoekstopkraan voor het fonteintje gebruikt u voor de aansluiting/afsluiting van de waterleiding van de fonteinkraan.
De hoekstopkraan is van volledig RVS en van de mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

Het voordeel van het gebruik van RVS hoekstopkranen is, dat indien u het water van de kraan moet afsluiten, u niet het gehele waterleidingsysteem hoeft af te sluiten, maar alleen de hoekstopkraan hoeft dicht te draaien.

Enkele RVS hoekstopkraan:

Een enkele RVS hoekstopkraan heeft u bijvoorbeeld nodig bij een fonteinkraan, waar een enkele watertoevoer (koud water) is. Soms wordt dit kraantje ook wel ergens ingebouwd, zodat het water kan worden afgesloten.

RVS hoekstopkraan fontein RVS316

Dubbele RVS hoekstopkraan

Een dubbele hoekstopkraan heeft u nodig bij bijvoorbeeld een wastafel mengkraan, waarbij dubbele watertoevoer (koud en warm water) is.
Is de hoekstopkraan in zicht, kies dan voor een RVS hoekstopkraan:

set RVS316 Hoekstopkranen fontein

Advies:
Heeft u een RVS fonteinkraan, kies dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en een RVS hoekstopkraan (mits in zicht). Ons advies is om te werken met dezelfde materialen, waardoor u rust creëert en het één mooi geheel wordt.

Hoge toiletkraan van RVS naast wasbak ST102

Bedrijven die een RVS hoekstopkraan voor het fontein willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u de RVS sifon inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.