RVS Sifon

Toont alle 3 resultaten

RVS sifon voor de fontein inkopen bij de groothandel ?

De RVS Sifon voor de fontein zijn van volledig geborsteld RVS en van de mooie merken Sento Stainless en Beldeaux. De RVS Sifon wordt onder het wasbak of fontein geplaatst voor de opvang van het afvoerwater.

Er zijn verschillende modellen:

RVS sifon met muur afvoerbuis:

Gaat het afvoerwater weg via de muur, dan kiest u voor deze RVS sifon. De sifon heeft een muur afvoerbuis en een max. lengte vanaf de muur van 32,6cm.

RVS sifon fontein toilet Sento Stainless

RVS sifon met vloer afvoerbuis:

Gaat het afvoerwater weg via de vloer, dan kiest u voor deze RVS sifon. De sifon met vloer afvoerbuis heeft een max. hoogte vanaf de vloer van 64 cm.

RVS sifon muurbuis toilet

Advies:
Heeft u een waskom of wasbak met een RVS fonteinkraan, dan is het zeer stijlvol om het geheel af te maken met een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en een RVS hoekstopkraan (mits in zicht). Door het gebruik van dezelfde materialen, creëert u rust in uw badkamer.

RVS kraan fontein toilet Sento Stainless RVS316

Bedrijven die RVS sifons voor het fontein willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS sifons inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.