BLWK2003B
Consumenten adviesprijs:  375,00 (incl. btw)

Alle producten direct uit voorraad leverbaar
5 jaar garantie op alle producten
Alle kranen in volledig geborsteld RVS316 of RVS304
Snelle levering binnen Nederland & België

Samenstellen & Bestellen

Productinformatie

Zwarte inbouw fonteinkraan van Beldeaux in RVS316

Geef uw toilet een mooie uitstraling met de zwarte inbouw fonteinkraan van Beldeaux in RVS316. Deze zwarte kraan wordt ingebouwd in de wand en staat prachtig boven een wasbak of waskom in uw toilet.

Het is een koudwaterkraan en van volledig geborsteld RVS316, dit is qua samenstelling één van de betere legeringen. De afstand tussen de zwarte RVS hendel en de zwarte RVS wateruitloop kunt u zelf bepalen.

De mooie zwarte kleur is aangebracht middels de techniek PVD en de geborstelde eigenschap van het RVS is nog steeds zichtbaar, dit geeft een mooie chique uitstraling.
Door de RVS kranen te voorzien van een dunne PVD-coating kunnen kranen in verschillende kleuren worden geproduceerd. Deze kleuren vervagen niet en de laag is ijzersterk!

Bij de zwarte RVS wateruitlopen heeft u keuze uit diverse afmetingen, zodat de watermond mooi boven de waskom of wasbak uitkomt. Daarnaast zit er bij de BLU200 en BLU250 in de uitloop een beweegbare perlator zodat u de straal kunt bijsturen.

Bij de zwarte uitlopen in RVS316 heeft u keuze uit de volgende afmetingen:
– 11cm, Ø20mm(BLU3110B)
– 15cm, Ø20mm(BLU3150B)
– 20cm, Ø20mm(BLU3200B)
– 25cm, Ø20mm (BLU3250B)
– 20cm, Ø25mm(BLU200B) – incl. beweegbare perlator
– 25cm, Ø25mm(BLU250B) – incl. beweegbare perlator

Extra waterbesparende perlator bij de Ø20mm uitlopen:
Bij de RVS uitloop wordt een extra waterbesparende perlator meegeleverd (max. 4 liter/minuut), zodat u zelf kunt bepalen wat uw waterverbruik wordt.

Advies: Heeft u in de toilet een waskom/wasbak met een zwarte RVS fonteinkraan, dan is het zeer stijlvol om het geheel af te maken met een zwarte RVS afvoerstop.
Door gebruik te maken van dezelfde materialen creëert u rust in het geheel.

Hoe wordt RVS in de zwarte kleur omgezet?

De moderne techniek PVD wordt veel gebruikt bij het kleuren van metalen zoals kranen, bestek, deurbeslag, horloges etc. PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Tijdens het proces wordt er gebruik gemaakt van condensatie van atomen of moleculen uit een gas of damp. Een vloeibaar metaal wordt verdampt terwijl het zich in een vacuüm bevindt. Vervolgens komt deze damp op een product, waardoor er een prachtige flinterdun laagje ontstaat van ongeveer één tot drie micrometer. Vervolgens neemt de PVD coating de eigenschappen aan van het materiaal waar het op gedampt is. Een PVD-laag is ijzersterk.

RVS316:

Qua samenstelling heeft RVS316 één van de beste legeringen. Hierdoor is het zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

Bedrijven die de zwarte inbouw fonteinkraan van Beldeaux in RVS316 willen inkopen:

Bent u een bedrijf, heeft u nog geen inkoopaccount bij ons en wilt u één van de RVS kranen inkopen bij de groothandel ? Dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de zwarte RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.

Specificaties


ARTIKELNUMMER:BLWK2003B

EAN NUMMER: 8719325201796

EIGENSCHAPPEN:

Zwart
Inbouw Wandkraan
Koudwaterkraan
Wanduitloop
Hendel kan flexibel geplaatst worden t.o.v. de uitloop
Extra waterbesparende perlator(max 4 ltr/min)
Garantie: 5 jaar


MATERIAAL:

Zwart geborsteld RVS316
Zwarte kleur: middels PVD techniek aangebracht
Perlator : merk Neoperl
Keramisch binnenwerk: merk STSR


AFMETINGEN:

Hoogte van de watermond is zelf te bepalen
Uitloop: keuze uit diverse afmetingen(zie omschrijving)


INBOUWDEEL:

Inbouwdiepte hendel:
– min. 30mm
– max. 45mm
Exclusief waterleidingen
Exclusief wandplaten t.b.v. muur-/plafondbuizen
Aansluiting aanvoer 1/2″


DEBIET:

1,5 bar: 10,3 liter/minuut
2,0 bar: 11,8 liter/minuut
3,0 bar: 14,3 liter/minuut

TEKENING: Zie downloads voor technische tekening

Downloads

Andere suggesties

Andere suggesties…