RVS Inbouw Badkranen

Toont alle 13 resultaten

Inbouw RVS Badkranen inkopen bij de groothandel ?

Prachtige inbouw RVS badkranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless in RVS304 of RVS316.

De inbouw RVS badkranen worden ingebouwd in de wand boven het bad en het leidingwerk wordt volledig in de wand van de badkamer weggewerkt. Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS baduitloop, de RVS handdouche etc. Dit geeft een prachtige, rustige uitstraling.

inbouw RVS badkranen Beldeaux Sento Stainless

De inbouw badkranen zijn van volledig, geborsteld RVS304 of RVS316 en verkrijgbaar in een thermostaat badkraan of een menguitvoering.
Bij alle RVS inbouw kranen voor het bad of de douche heeft u diverse keuzemogelijkheden, zodat u precies de set kunt samenstellen, die u wenst.

Inbouw RVS badkraan – thermostaat:

Met de inbouw RVS kraan met thermostaat wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de thermostaat in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.Inbouw RVS Badkraan keuze

Inbouw RVS badkraan – menguitvoering:

De inbouw RVS kraan in menguitvoering is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiliging nodig, dan kunt u prima voor deze RVS inbouw kraan kiezen.

Stel uw eigen RVS inbouw badset samen

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS inbouw badset kunt samenstellen. U heeft keuze in de volgende onderdelen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– wandaansluitbochten (flexibel of vast, alleen bij Beldeaux)
– meng- of thermostaat kraan (alleen bij Beldeaux)
– wandhouder (handdouchehouder of glijstang)

Series RVS inbouwkranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouwkranen, dan kunt u kiezen uit diverse series RVS inbouw kranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creërt u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series met bij de rubriek “RVS badkamer series“.

Inbouw RVS Badkraan Beldeaux

Bedrijven die de inbouw RVS badkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de inbouw RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de inbouw RVS badkranen:Inbouw RVS badkranen

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.