RVS Inbouw Douchekranen

Toont alle 16 resultaten

Inbouw RVS Douchekranen inkopen bij de groothandel ?

Prachtige inbouw RVS douchekranen van de merken Beldeaux en Sento Stainless in RVS304 of RVS316.

De inbouw RVS douchekranen worden ingebouwd in de wand van de douche en het leidingwerk wordt volledig in de wand van de badkamer weggewerkt. Het enige wat u nog ziet zijn de RVS onderdelen zoals bijvoorbeeld: de RVS bedieningshendel, de RVS douchebuis met douchekop, de RVS handdouche etc. Dit geeft een prachtige, rustige uitstraling.

inbouw RVS Douchekranen

De inbouw douchekranen zijn van volledig, geborsteld RVS304 of RVS316 en verkrijgbaar in een thermostaat douchekraan of menguitvoering. Bij alle RVS inbouw kranen voor het bad of de douche heeft u diverse keuzemogelijkheden, zodat u precies de set kunt samenstellen, die u wenst.

Inbouw RVS douchekraan – thermostaat:Inbouw RVS douche thermostaat

Met de inbouw RVS douche kraan met thermostaat wordt het badderen extra veilig, omdat de temperatuur is beveiligd en wordt vastgezet op 38°C. Door de veiligheidspal van de thermostaat in te drukken, kunt u de hendel doordraaien naar een warmere temperatuur.

Inbouw RVS douchekraan – menguitvoering:

De inbouw RVS douchekraan in menguitvoering is een éénhendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht. Heeft u geen temperatuurbeveiliging nodig, dan kunt u prima voor deze RVS inbouw mengkraan kiezen.

Inbouw RVS Douche Beldeaux

Stel uw eigen RVS inbouw doucheset samenInbouw RVS Douche keuze

Zowel de serie van Beldeaux als de serie van Sento Stainless biedt diverse keuzemogelijkheden, waardoor u zelf uw RVS inbouw doucheset kunt samenstellen. U heeft keuze in de volgende onderdelen:
– handdouches (rond, staaf of massage)
– regendouchekoppen (rond, vierkant of rechthoekig in diverse afmetingen)
– douchebuizen (plafond- of muurbuizen in diverse afmetingen)
– wandaansluitbochten (flexibel of vast, alleen bij Beldeaux)
– meng- of thermostaat kraan (alleen bij Beldeaux)
– wandhouder (handdouchehouder of glijstang)

Series RVS inbouwkranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouwkranen, dan kunt u kiezen uit diverse RVS inbouwkranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series met bij de rubriek “RVS badkamer series”.

RVS Inbouw Badkranen Beldeaux

Bedrijven die de inbouw RVS douchekranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de inbouw RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de inbouw RVS douchekranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.