RVS Inbouw Fonteinkranen

Toont alle 2 resultaten

Prachtige inbouw RVS fonteinkranen inkopen bij de groothandel?

In ons assortiment bieden wij prachtige inbouw RVS fonteinkranen voor in de muur van de toilet van de mooie merken Beldeaux & Sento Stainless.

De inbouw RVS fonteinkranen staan prachtig boven een wasbak of waskom in uw toilet en laten zich goed combineren met een RVS afvoerstop, RVS Sifon en/of RVS hoekstopkraan. Door het gebruik van dezelfde materialen creëert u rust en maakt u de toilet stijlvol af.

RVS inbouw Fonteinkranen Beldeaux

Alle inbouw RVS fonteinkranen zijn koudwaterkranen van volledig geborsteld RVS304 of RVS316 en bieden diverse keuzemogelijkheden.

De inbouw RVS kranen worden ingebouwd in de muur van de toilet en het leidingwerk wordt volledig in de wand van de toilet weggewerkt. Het enige wat u nog ziet zijn de RVS bedieningshendel met de RVS wanduitloop, meer niet! Dit geeft echt een mooi en rustig effect aan uw fonteintje.

De RVS hendel en RVS wateruitloop zijn los van elkaar te plaatsen, zodat u zelf de afstand kunt bepalen.

Stel uw eigen inbouw RVS toiletkraan samen:

Inbouw RVS Fonteinkranen toiletDe serie RVS inbouwkranen van Beldeaux biedt diverse wanduitlopen, waardoor u de inbouw RVS toiletkraan op maat kunt bestellen. De afmetingen van de wateruitloop lopen van 10 tot 25 cm. Dit is belangrijk, want het bepaalt de plaats waar het water in de wasbak of waskom terecht komt. Daarnaast zijn er verschillende doorsnedes (20 of 25cm) wat een persoonlijke keuze is.

Inbouw koudwaterkranen:

Deze fonteinkranen zijn inbouw koudwaterkraan van het mooie merk Beldeaux. Zoekt u geen inbouw koudwaterkraan, maar een mengkraan, kijkt u dan bij de RVS inbouw wastafelkranen.

RVS toilet en badkamer series:

De volledige toilet en badkamer in één stijl met inbouw RVS kranen inrichten ? Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw toilet en badkamer.

Inbouw RVS koudwaterkraan Beldeaux

Kijk voor al onze RVS inbouw series van Beldeaux of Sento Stainless bij de rubriek “Series RVS inbouw kranen“.

Advies:

Plaatst u een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, RVS Sifon (mits in zicht) en/of RVS hoekstopkraan (mits in het zicht). Door dezelfde materialen te gebruiken, wordt het één stijlvol geheel.

Bedrijven die inbouw RVS fonteinkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS fonteinkranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de inbouw RVS fonteinkranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.