RVS Inbouw Wastafelkranen

Toont alle 4 resultaten

Inbouw RVS Wastafelkraan inkopen bij de groothandel ?

Heeft u een wasbak of waskom in uw badkamer, dan is het prachtig om hier een inbouw RVS wastafelkranen boven te plaatsten. De RVS kraan wordt ingebouwd in de wand en de waterleidingen worden helemaal weggewerkt. Het effect is dat de wastafel een leuke speelse uitstraling krijgt.

Inbouw RVS wastafelkraan Beldeaux

De RVS hendel en RVS water uitloop zijn los van elkaar te plaatsen, zodat u zelf de afstand kunt bepalen.
Daarnaast heeft u keuze uit diverse afmetingen van de RVS water uitloop, zodat de waterstraal mooi in de waskom of wasbak uitkomt.

De inbouw RVS wastafelkranen zijn van het merk Beldeaux of Sento Stainless en zijn van volledig geborsteld RVS304 of RVS316.

RVS inbouw wastafel mengkraan:Inbouw RVS Wastafelkraan groothandel inkopen

De inbouw RVS wastafel mengkraan is een één hendel mengkraan met een keramisch binnenwerk. Met de hendel bedient u de temperatuur en zet u tevens het water open en dicht.

Advies: Kiest u voor een RVS inbouw wastafelkraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en een RVS hoekstopkraan (mits in zicht), zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Series RVS inbouwkranen:

Wilt u uw badkamer in één stijl inrichten met RVS inbouwkranen, dan kunt u kiezen uit diverse series RVS inbouwkranen van Beldeaux en Sento Stainless. Door te werken met dezelfde materialen en in één stijl creëert u rust in uw badkamer. Kijk voor al onze series RVS badkamerkranen bij de rubriek “RVS badkamer series”.

Inbouw RVS kranen badkamer

Bedrijven die de inbouw RVS wastafelkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de inbouw RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd de inbouw RVS wastafelkranen:

Inbouw RVS wastafelkranen Beldeaux

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.