RVS Inbouw Hendels

Toont alle 5 resultaten

Losse RVS bedieningshendels inkopen bij de groothandel.

De losse RVS bedieningshendels zijn van het mooie merk Beldeaux en van fijn geborsteld RVS304 of RVS316. De hendels worden in de de muur ingebouwd i.c.m. bijvoorbeeld een uitloop voor het bad of de wastafel, een douchebuis met douchekop etc.

De RVS bedieningshendel kunt u krijgen in een menguitvoering of thermostaatuitvoering en met de mogelijkheid van een extra omstelknop.

U heeft verschillende mogelijkheden.

RVS koudwater hendel

Deze RVS koudwater hendel heeft 1 water ingang en 1 water uitgang en is geschikt om één kraan aan te sturen. Deze hendel wordt veel gebruikt als inbouw koudwaterkraan bij het fonteintje in de toilet.

RVS bedieningshendel – mengkraan of thermostaatkraan

Deze bedieningshendel heeft 2 water ingangen en 1 water uitgang en is hierdoor geschikt is om één kraan of (hand)douche aan te sturen. Deze kraan is verkrijgbaar in een mengkraan of in een thermostaatkraan.

RVS bedieningshendel met omstel – mengkraan of thermostaat

De hendel heeft 2 water ingangen en 2 water uitgangen en is hierdoor geschikt is om twee onderdelen (kranen, wateruitlopen of douches) aan te sturen. Door het draaien aan de omstelknop kan er gewisseld worden tussen de twee verschillende RVS kranen.

Deze kraan is verkrijgbaar in een mengkraan of in een thermostaatkraan.

Bedrijven die inbouw RVS kranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS badkamer series inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de inbouw RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.