RVS Keukenkranen

Toont alle 7 resultaten

RVS keukenkraan inkopen bij de groothandel ?

RVS keukenkraan in prachtig geborsteld RVS316 of RVS304 van de mooie merken Sento Stainless en Beldeaux.

De keuken krijgt een prachtige uitstraling, zodra een RVS keukenkraan geplaatst wordt, zeker als dit wordt gecombineerd met een RVS zeepdispenser en een RVS wasbak.

RVS keukenkraan uittrekbaar Sento Stainless

Eénhendel RVS keukenmengkraan

De éénhendel RVS keukenmengkraan zijn voorzien van een keramisch binnenwerk en wordt bediend met 1 hendel. Met de hendel wordt het water geopend en gesloten en tevens de temperatuur bepaald.

Tweehendel RVS keukenmengkraan

De tweehendel RVS keukenmengkraan zijn voorzien van 2 aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water. Door beide knoppen te bedienen kan het water worden gemixt. De tweehendel mengkraan wordt o.a. veel gebruikt in de keuken als landelijk RVS keukenmengkraan.

uittrekbare RVS keukenkraan Sento Stainless

Verschillende functionaliteiten van de RVS keukenkraan:

Waterbesparende keukenkraan

Deze waterbesparende keukenkraan is voorzien van een ECO stand. Met de eco-stand kunt u water besparen. Bij het openen van de hendel zijn er 2 standen, de eerste stand is waterbesparend en zodra u de hendel verder opent krijgt u de gewone stand.

Cold Start

Diverse RVS kranen in de keuken hebben een “cold start”, zodat de hendel niet naar achteren draait. Hierdoor raakt u nooit de muur met de hendel.

Uittrekbare RVS keukenkranen

U kunt bij deze RVS keukenkranen het mondstuk uittrekken, waardoor u veel verder komt met de waterstraal.

RVS keukenkraan uittrekbaar

Uittrekbare RVS handdouche keukenkranen:

De uittrekbare RVS handdouche keukenkraan werkt net zoals de uittrekbare RVS keukenkraan, maar met dat verschil dat deze kraan een handdouche heeft met 2 standen.

Heeft u een RVS kraan in uw keuken, dan is het heel stijlvol om een RVS zeeppompje in uw keukenblad bij in te bouwen. Door met dezelfde materialen te werken krijgt uw keuken een prachtige en stijlvolle uitstraling.

RVS keukenkraan spiraal met zeepdispenser Sento Stainless

Bedrijven die de RVS keukenkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS keukenkranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.