Inbouw mengkraan met omstelknop in RVS316
BLH1002
Consumenten adviesprijs:  475,00 (incl. btw)

Alle producten direct uit voorraad leverbaar
5 jaar garantie op alle producten
Alle kranen in volledig geborsteld RVS316 of RVS304
Snelle levering binnen Nederland & België

Productinformatie

Inbouw mengkraan met omstelknop in RVS316 van Beldeaux

Deze inbouw mengkraan met omstelknop in RVS316 komt uit de serie Beldeaux 2000 en kan als onderdeel van een RVS inbouw bad- of doucheset worden gebruikt.

Deze kraan heeft twee water toevoeren (koud en warm) en twee wateruitvoeren en is een mengkraan. Aan deze twee wateruitvoeren kunt u verschillende badkameronderdelen installeren, zoals bijvoorbeeld een handdouche, regendouche, wateruitloop of badafvoercombinatie. Met de omstelknop bepaalt u welke van de 2 wateruitvoeren u openzet.

Deze mengkraan met omstelknop van Beldeaux heeft een keramisch binnenwerk en is van volledig geborsteld RVS316. Tijdens het inbouwen in de muur kunt u zelf de afstand bepalen tussen de inbouwkraan en de andere onderdelen.

Wilt u geen losse RVS inbouw mengkraan met omstelknop, maar een complete RVS inbouwset. Kijk dan bij de RVS inbouwserie Beldeaux 2000 voor meer inspiratie.

RVS316:

Qua samenstelling heeft RVS316 één van de beste legeringen. Hierdoor is RVS316 zeer goed bestand tegen zouten en zuren, mits het RVS juist wordt onderhouden. RVS316 wordt veelal gebruikt voor toepassingen waarbij het RVS veel in contact komt met zouten en zuren, zoals in de botenbouw, aan de kust, buiten maar ook binnenhuis waar het veel in contact komt met bijvoorbeeld zepen en shampo’s. Lees hier meer technische informatie over RVS.

Bedrijven die de inbouw mengkraan met omstelknop in RVS316 willen inkopen:

Bent u een bedrijf, heeft u nog geen inkoopaccount bij ons en wilt u één van de inbouw RVS kranen inkopen bij de groothandel ? Dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS kranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.

 

Specificaties


ARTIKELNUMMER:BLH1002

EAN NUMMER: 8719189407846

EIGENSCHAPPEN:

Inbouw wandkraan
Eénhendel mengkraan met omstelknop
Garantie: 5 jaar


MATERIAAL:

Geborsteld RVS316
Keramisch binnenwerk: merk Kerox


INBOUWDEEL:

Inbouwdiepte:
– min. 30mm
– max. 45mm
Exclusief waterleidingen
Aansluiting aanvoer 1/2″


DEBIET:

1,5 bar: 12,4 liter/minuut
2,0 bar: 14,0 liter/minuut
3,0 bar: 16,7 liter/minuut

TEKENING: Zie downloads voor technische tekening

Downloads

Andere suggesties

Andere suggesties…