RVS Wastafelkranen

RVS Wastafelkranen inkopen bij de groothandel.

Alle RVS wastafelkranen zijn van RVS316 of RVS304 en van de mooie merken Beldeaux en Sento Stainless.

Er zijn diverse modellen:

Tweehendel RVS wastafelkraan:

De tweehendel RVS wastafel mengkranen zijn voorzien van 2 aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water, waardooor u met beide knoppen het water kunt mixen.

RVS316 wastafelkraan Sento Stainless

Eénhendel RVS wastafel mengkraan:

De éénhendel RVS wastafel mengkranen zijn voorzien van een keramisch binnenwerk en worden bediend met één hendel. U kunt met de hendel het water openen en sluiten en tevens de temperatuur bepalen.

Inbouw RVS wastafelkranen:

De inbouw RVS wastafelkraan komt in de muur boven een wasbak of wastafel te hangen, alle leidingen zijn netjes weggewerkt. De RVS hendel en RVS wateruitloop kunt u op iedere gewenste afstand van elkaar plaatsen en inbouwen.

Kleine RVS wastafelkranen:

De kleine RVS wastafelkraan wordt altijd geplaatst op de wastafel of wasbak. Er dient wel een opening in de wastafel of wasbak te zitten, waar de wateraansluitingen doorheen kunnen worden geleid.

Hoge RVS wastafelkranen:

De hoge RVS Wastafelkranen worden naast de wasbak of waskom geplaatst. Kijk goed naar de hoogte van de kraan en naar de wateruitloop, zodat de waterstraal goed uitkomt in de wasbak. Een hoge RVS wastafelkraan naast een wasbak staat speels in de badkamer.

RVS316 wastafelkranen met zwarte waskom Sento Stainless

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Complete Badkamer series in RVS

De complete badkamer inrichten in 1 stijl, kijk dan bij onze mooie RVS Badkamer Series.

Bedrijven die RVS wastafelkranen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS wastafelkranen:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.