RVS Afvoerpluggen

Toont alle 5 resultaten

RVS afvoerplug inkopen bij de groothandel.

De RVS afvoerplug van Sento Stainless en Beldeaux is van prachtig, volledig geborsteld RVS en voorzien van een “POP-UP” sluitsysteem of het systeem “allways open”.

Bij het bepalen van de juiste RVS afvoerstop of plug, dient u te weten of uw wasbak of wastafel een overflow systeem heeft. Het overflow systeem zorgt ervoor dat de wasbak niet overstroomt, indien de afvoerplug wordt afgesloten.RVS afvoerplug zonder overflow systeem

RVS Afvoerplug voor een wastafel zonder overflow systeem:

Een wastafel zonder overflow systeem is het beste af met de RVS afvoerplug met het systeem “Allways Open”. De naam zegt het al, de afvoerplug staat altijd open en hierdoor voorkomt u dat de wasbak overstroomt. Daarnaast hebben de afvoerpluggen geen extra opening nodig voor het afvoerwater uit de overflow van uw wasbak.

RVS Afvoerstop voor wastafel met overflow systeem:

Een wastafel met een overflow systeem heeft RVS afvoerstop nodig die een extra opening hebben voor het overflow systeem. Het water uit het RVS afvoerplug met overflowsysteemoverflow systeem van de wasbak stroomt dan via de RVS afvoerplug naar de afvoer toe.
Met een overflow systeem in uw wasbak kunt u gerust kiezen voor de RVS afvoerplug met een Pop-up clicksysteem. Met het clicksysteem kunt u de afvoerstop sluiten en weer openen.

Universele RVS afvoerpluggen

Deze universele RVS afvoerpluggen passen op zowel de wasbakken en wastafels met een overflow- als zonder een overflow systeem.

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

RVS wastafelkranen Sento Stainless

Bedrijven die een RVS afvoerpluggen willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS afvoerpluggen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS accessoires:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.