RVS Wastafelkranen

Toont alle 11 resultaten

De RVS Wastafelkraan inkopen bij de groothandel.

De RVS wastafelkraan is verkrijgbaar in diverse modellen, in RVS316 of RVS304 en zijn van het mooie merk Beldeaux of Sento Stainless.

RVS Wastafelkraan badkamer Sento Stainless RVS316

Eénhendel RVS mengkraan wastafel:RVS wastafelkraan RVS316 Sento Stainless

De éénhendel RVS mengkraan voor de wastafel is voorzien van een keramisch binnenwerk en wordt bediend met één hendel. U kunt met de hendel het water openen en sluiten en tevens de temperatuur bepalen.

Tweehendel RVS mengkraan wastafel:

De tweehendel RVS mengkraan voor de wastafel is voorzien van twee aparte knoppen. De ene knop is voor het koude water en de andere knop voor het warme water, waardooor u met beide knoppen het water dient mixen.

Inbouw RVS wastafelkranen:

De inbouw RVS wastafelkranen komen in de wand boven een wasbak of wastafel te hangen, alle leidingen zijn netjes weggewerkt. De RVS hendel en RVS wateruitloop kunt u op iedere gewenste afstand van elkaar plaatsen en inbouwen.

Inbouw wastafelkraan RVS316 Beldeaux

Kleine RVS wastafelkranen:

De kleine RVS wastafelkranen worden altijd geplaatst op de wastafel of wasbak. Er dient wel een opening in de wastafel of wasbak te zitten, waar de wateraansluitingen doorheen kunnen worden geleid.

Hoge RVS wastafelkranen:RVS wastafelkraan zwarte wasbak Sento Stainless

De hoge RVS Wastafelkranen worden naast de wasbak of waskom geplaatst. Kijk goed naar de hoogte van de kraan en naar de wateruitloop, zodat de waterstraal goed uitkomt in de wasbak. Een hoge RVS wastafelkraan naast een wasbak staat speels in de badkamer.

Advies: Kiest u voor een RVS kraan, kiest u dan ook voor een RVS afvoerstop, een RVS sifon (mits in het zicht) en eventueel een RVS hoekstopkraan, zodat u dezelfde materialen gebruikt en het één stijlvol geheel blijft.

Complete Badkamer series in RVS

De complete badkamer inrichten in 1 stijl, kijk dan bij onze mooie RVS Badkamer Series.

RVS wastafelkraan zwarte badkamer Sento Stainless

Bedrijven die de RVS wastafelkraan willen inkopen:

Heeft u een bedrijf en wilt u één van de RVS kranen inkopen bij de groothandel, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:
https://www.rvs-kranengroothandel.nl/profile/

Consumenten geïnteresseerd in de RVS wastafelkraan:

Bent u geïnteresseerd in onze RVS kranen, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten. Wilt u weten welk bedrijf de gewenste RVS kranen in de showroom heeft staan, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar de juiste locatie kunnen doorverwijzen.