BESTELLEN


1. CONSUMENTEN: BEKIJK VERKOOPPUNTEN


2. ZAKELIJK ZONDER ACCOUNT: MAAK EEN ACCOUNT AAN


3. ZAKELIJK MET ACCOUNT
: INLOGGEN MET INKOOPACCOUNT

 


Ad 1: CONSUMENTEN:

Bent u een consument en geïnteresseerd in de RVS kranen van Sento Stainless en/of Beldeaux, dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten rechts bovenaan de site.

BEKIJK VERKOOPPUNTEN

De RVS kranengroothandel is gespecialiseerd in RVS badkamer- en keukenkranen en levert rechtstreeks aan bedrijven gespecialiseerd in de keuken- of sanitairbranche. Deze bedrijven vindt u terug bij de verkooppunten.
Wilt u weten bij welke bedrijven u onze kranen kunt bekijken in de showroom, neem dan contact met ons op, zodat wij u naar het juiste verkooppunt kunnen doorverwijzen.

Ad 2: BEDRIJVEN DIE NOG GEEN INKOOPACCOUNT HEBBEN:

De RVS kranengroothandel is gespecialiseerd in RVS badkamer- en keukenkranen en levert rechtstreeks aan bedrijven gespecialiseerd in de keuken- of sanitairbranche, architecten, interieur- of utiliteitsbouw en die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel of bekend zijn bij de Europese Commissie een geldig BTW-nummer hebben (buitenlandse bedrijven).

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan kunt u een inkoopaccount aanvragen via de volgende link:

MAAK EEN ACCOUNT AAN

Zodra wij uw aanmelding hebben goed gekeurd, ontvangt u een bericht van ons. U kunt met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen en komt u in de bestelomgeving van de rvs kranengroothandel. U kunt dan:
- precies per product zien wat uw inkoopprijs is.
- al vanaf 1 kraan bestellen
- per bestelling een commissie/referentie meegeven
- er bestelling een afleverdatum meegeven
- een afwijkend afleveradres opgeven
- uw eerdere bestellingen nazien

Ad 3: BEDRIJVEN DIE REEDS EEN INKOOPACCOUNT HEBBEN:

Indien u reeds een inkoop account heeft, dan kunt u direct inloggen via de volgende link.

INLOGGEN MET INKOOPACCOUNT

Bezorgen

De RVS Kranengroothandel werkt samen met professionele vervoerspartners, die de bestelling op het door u opgegeven afleveradres aflevert. Alle RVS producten worden vanuit eigen voorraad geleverd en zijn direct leverbaar, mits anders aangegeven op de webshop.
Indien uw bestelling op voorraad is, zal de bestelling binnen uiterlijk 3 werkdagen aan u toegezonden worden. Zodra de bestelling is verzonden, sturen wij u een track & trace code, zodat u het pakket kunt volgen.

 


BETALEN


Beveiligd bestellen via een https verbinding met SSL Certificaat:

Deze verbinding heeft als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, onmogelijk is om te weten welke gegevens verstuurd worden. Voor de extra beveiliging, is een SSL certificaat van toepassing.

Wij bieden u verschillende manieren om bij ons op een veilige en betrouwbare wijze te betalen:

1. U kunt via de beveiligde verbinding van Multisafepay (betalingsprovider) betalen met de volgende aanbieders:

- iDeal (Nederland)
- Mister Cash (België, Luxemburg)
- Giropay (Duitsland)


2. Vooraf betalen middels Bankoverschrijving:

Indien u kiest voor betalen middels bankoverschrijving, zullen wij u hiervoor de bankgegevens doormailen. Bankoverschrijvingen dienen altijd onder vermelding van naam en factuurnummer.

3. Overige betaalwijze zoals factuurbetalingen worden in overleg afgesproken.